Litt om Langaard Barnehage

Langaard barnehage AS har som formål og eie og drive private barnehager.

Langaard barnehage AS ble etablert i 2007 og åpnet i nye og flotte lokaler i Lille Bislett 28 på Bislett i Oslo januar 2008. Barnehagen er bygget i det gamle Conrad Langaard kvartalet midt mellom Bislett stadion og Høyskolesenteret i Oslo. Kvartalet består av 3 bygg hvorav barnehagen holder til i 1 og 2 etasje i blokk C. Uteområdet er på 350 kvm2.

Barnehagen har pr. idag 13 ansatte (inkludert daglig leder), 60 barn fordelt på 4 avdelinger med 1 småbarnsavdeling 0-2 år og 3 avdelinger med barn i alderen 3-6 år.

Ledelsen har lang erfaring innen barnehagedrift. Daglig leder samt avdelingslederene har alle godkjent førskolelærerutdanning med lang erfaring innen pedagogisk arbeid i ulike barnehager.

Daglig leder, Charlotte Platou: Førskolelærerutdannet i 1997.( Høyskolen i Oslo)

 • Transporten

  Avdelingsleder, Elisabeth Håkestad, førskolelærerutdannet i 2003. (Norsk Lærerakademi i Bergen)
  Medarbeider, Andre Radko, Gabriel Breivig

 • Produksjonen

  Avdelingsleder, Robert Slyngstad Nyheim, førskolelærerutdannet i 2009. (Dronning Mauds Minde)
  Medarbeider, Pernille Gardien, Sabrin Shakil, Frida Børli Solaker

 • Verkstedet

  Avdelingsleder, Randine Eriksen
  Medarbeider, Henrik Gaarder, Joakim Andersson

 • Fabrikken

  Avdelingsleder, John Dokkedal
  Medarbeider, Andrea Pettersen og Nora Andersen

Verdier: I langaard barnehage skal alle føle seg viktige, hverdagen skal være fylt med glede, humor og lekenhet. Alle skal respektere og akseptere hverandres ulikheter. Alt vi gjør i barnehagen bygger på disse verdiene.


Service/foreldresamarbeid: Vi er opptatt av at Langaard barnehage skal ha et godt service tilbud for barn og foresatte. Dere skal bli møtt av blide og imøtekommende voksne hver dag som sier god dag og har tid til dere. En god dialog voksne i mellom skaper trygghet hos barna.

Friluft/ Tur: Langaard barnehage leier Grønvold husmannsplass av Oslo kommune. Den ligger ved Stilla rett bak teknisk museum. Der har vi flotte områder å boltre oss på. Barnehagen eier en minibuss med plass til 16 passasjerer som vi vil bruke på disse turene og til andre utflukterl. Vi benytter oss samtidig av områdene i nærmiljøet som St haugen, frognerparken, Stensparken og slottsparken for å nevne noen.

Alle måltider vil bli laget og servert i barnehagen. Kjøkkenet er innredet og utformet for hyppig og moderne bruk. Vi er opptatt av å gi barna et sunt og variert kosthold. Frokost vil bestå av kornblanding, knekkebrød, og brød med variert pålegg og grønnsaker. Lunsjen skal normalt bestå av et varmt måltid. Poteter/ pasta, fisk/ kjøtt og grønnsaker er faste innslag på menyen. Ettermiddagsmaten består stort sett av knekkebrød/ brød, pålegg og frukt.

Langaard barnehage AS er medlem av Private Barnehagers Landsforbunds arbeidsgiverseksjon (PBL- A) som gir de ansatte en tariff og pensjonsavtale utarbeidet i samarbeid med Utdanningsforbundet, Fagforbundet og KFO og en god pensjonsavtale. Les mer på www.pbl.no

Åpningstidene våre er fra mandag til fredag kl. 07.30- 17.00. Vi holder åpent i romjulen og påske. Barnehagen har 5 dager til planleggingsarbeid hvor barnehagen vil holde stengt. Det vil bli gitt beskjed i god tid om når disse vil finne sted. Barnehagen har sommerstengt i ukene 28 og 29.

Langaard barnehage AS
Lille Bislett 28
0170 Oslo
Tlf: 23 19 72 00 / 90657500
Daglig leder: Charlotte Platou